Cape Kaliakra Open 2015

Home » Cape Kaliakra Open 2015
Cape Kaliakra Open 2015

 

Уважаеми Дами и Господа! Скъпи приятели – любители на голфа!

На 18, 19 и 20 юни 2015 г. на територията на голф клубове „LightHouse Golf & Spa Resort“ (www.lighthousegolfresort.com), „BlackSeaRama“ (www.blacksearama.com) and „Thracian Cliffs“ (www.thraciancliffs.com) се състоя вторият в историята на Балканския полуостров турнир по голф на три игрища (54 дупки). В близост до нос Калиакра, заобиколен от своята красива природа и уникалност, фондация „Kaliakria Golf“ организира вълнуващия тридневен турнир „CAPE KALIAKRA OPEN“.

В турнира участваха 141 представители от 17 страни по света. Това са България, Румъния, Русия, Украйна, Великобритания, Германия, Казахстан, Македония, Република Северен Кипър, Индия, Молдова, Беларус, Латвия, Южна Корея, Испания, Словения и Чешка Република.

Участниците бяха разделени на три дивизии в зависимост от техния хандикап. Форматът на игра през трите дена беше Individual Stableford. За тези дни всеки участник трябваше да играе 54 дупки.

В «А» Дивизия участниците бяха разделени по 3 човека на флайт. В «В» и «С» Дивизия бяха разделени по 4 играчи. Девизът на турнира беше «Без възраст и без граници», затова участниците не бяха разделени по възраст или други критерии и се състезаваха в еднакви условия. Това даде на турнира приятелска атмосфера.

Фондация Калиакра голф

 

 

 

This post is also available in: English