Opening Ceremony 2015

Home » Opening Ceremony 2015

Церемонията по откриване на турнира «Cape Kaliakra Open 2015» се състоя в уютния ресторант на голф клуб «BalckSeaRama» на 17 юни 2015 г. в 20:00. На прекрасната открита площадка на амфитеатъра с чудесна гледка към Черно море, се събраха бъдещите участници в турнира.

На сцената бяха изложени красиви оригинални купи за бъдещите победители, а също така и щедрите награди на най-известните световни брендове: Часовник от швейцарската марка OMEGA „Seamaster Aqua Terra Golf”, Количка за голф от британската компания «Stewart Golf», Далекомер за голф от компания „Bushnell”, часовник Approach S-6 с навигациона система от компания Garmin, навигациона система Approach G-7 от компания Garmin.

По традиция турнирът се откри от президента на Фондация «Калиакра Голф» господин Сард Сардаров. Той поприветства всички участници и гости на турнира и им пожела  успешно състезание. Изрази надеждата, че организацията, форматът и атмосферата на състезанието никого няма да остави равнодушен. След Сард Сардаров със слово излезе Константин Икономов – Председател на съдийската колегия на БГА и запозна всички с формата, правилата и програмата на турнира.  От името на голф клубовете с приветствие излезе господин Веселин Савойя, голф директор на Thracian Cliffs. Тържествената церемония по откриването  завърши с празнична вечеря.

   IMG_0051

Той поприветства всички участници и гости на турнира и им пожела  успешно състезание. Изрази надеждата, че организацията, форматът и атмосферата на състезанието никого няма да остави равнодушен.

След Сард Сардаров със слово излезе Константин Икономов – Председател на съдийската колегия на БГА и запозна всички с формата, правилата и програмата на турнира.

.IMG_0072

От името на голф клубовете с приветствие излезе господин Веселин Савойя, голф директор на Thracian Cliffs.

IMG_0074

IMG_0080

Тържествената церемония по откриването  завърши с празнична вечеря.

This post is also available in: English